Despre noi

       Liceul s-a înființat în 2002 la inițiativa actualului director, prof. Manuela Wyneken, de a crea un cadru educațional modern pentru propriul copil ce urma să intre la școală în clasa întâi. Astăzi, obiectivul de a crea o alternativă la învățământul tradițional ESTE UN SUCCES, școala fiind cuprinsă în învățământul stat.

     În 2023, LICEUL TEORETIC BILINGV ITA WEGMAN” celebrează CEA DE-A ZECEA PROMOȚIE!


Obiective

LICEUL TEORETIC BILINGV ”ITA WEGMAN” își propune să fie o prezența activă și un factor de maturizare și promovare ale VALORILOR REALE ale umanității prin practicarea metodelor moderne de educație prin PEDAGOGIA WALDORF și numai.


La fel de important pentru noi este să CONSOLIDĂM LEGĂTURA ARMONIOASĂ pe care o avem cu COMUNITATEA LOCALĂ împlinind dezideratul de formare a viitoarelor generații echilibrate cognitiv, emoțional și comportamental, care să fie capabile de AUTONOMIE, RESPONSABILITATE și MENTALITATE DESCHISĂ.

Dotări

Avem laborator performant de informatică, laborator de științe, cabinet de fonetică, sală de festivități, teren de sport, fiecare clasă de liceu are dotări moderne: tablă smart, camere audio-video, sonorizare, proiector, laptop, imprimantă.


Dotările cele mai valoroase ale liceului nostru sunt RESPECTUL, LIBERTATEA DE EXPRIMARE, EGALITATEA DE ȘANSE și accentul pe formarea abilităților, a competențelor utile, nu pe memorare, reproducere și vânătoare de note.

Evenimente reprezentative

Un eveniment reprezentativ pentru noi este PREZENTAREA OFERTEI EDUCAȚIONALE de către director, profesori, părinți și copiii lor.

Este un moment important, în care cei ce aparțin COMUNITĂȚII L.T.B. ”ITA WEGMAN” se prezintă celor care vor

să facă parte, cu dăruire, din această comunitate.